anbefaling fra:

S., Nyborg

10 ud af 10 stjerner 👍🏼 Jeg kontaktede Fensmark tilbage i Januar måned for at grave en olietank op, i en ejendom som jeg næsten lige havde købt. Fensmarks graver kommer i februar og begyndte arbejdet, men hurtigt bliver der opdaget at der er en forurening. Fensmark stopper arbejdet og tiden går. Igennem hele ventetiden var Lars fra kontoret været rigtig god til at besvare alle mine 1000 spørgsmål, for jeg var virkelig nervøs og bange for hvad alt det her kunne løbe op i. Lars vendte tilbage til mig med en plan, som var et sats, men jeg valgte at satse og det ente heldigvis lykkeligt. Top professionelt Firma fra bund til top! Med en top klasse service 👍🏼 Kan anbefaledes til alle. Tak endnu engang.

Andre har udtalt:

Tonny, Agedrup

Rigtig god behandling og alle aftaler holdt kan anbefales.

Lars, Viby

Jeg har intet at udsætte på service og udførelse, der har været helt upåklagelig. Jeg siger mange tak for det udførte arbejde.

Malene, Køge

I har fra første tlf. samtale og ved jeres arbejde på mine forældres matrikel været yderst kompetente fra start til slut. Uanset hvem vi har talt med eller hvem der har været på matriklen , har i udført jeres arbejde perfekt. I har svaret på vores spørgsmål på en en behagelig og forklarende måde. Så…

Franck, Køge

Tak. For godt professionelt udført arbejde af jeres behagelige medarbejdere.

Kristine, Holbæk

Godt arbejde, hurtig udrykning og venlig betjening!

Klaus, Fårevejle

Kvik og effektiv arbejde.

Nathali, Kokkedal

Super hurtig og effektiv behandling. Den varmeste anbefaling herfra!

Oluf, Højbjerg

Jeg kan ikke rose Fensmark nok for behandlingen af min olietank opgave. Først fik jeg et telefonisk tilbud, herefter en skriftlig accept på det aftalte, og allerede efter et par dage blev placeringen af olietanken undersøgt og påvist. Næste dags morgen blev tanken tømt og renset, hvorefter Fensmark meddeler kommunen, at nu er tanken sløjfet. Hel…

Astrid, Vojens

Professionel tilgang til opgaven, sikker omgang med olierester. Området blev reetableret så det ikke var til se at der var arbejdet der. Vi er meget tilfreds med arbejdets udførelse. Meget høflige og dygtige medarbejder der udførte arbejdet.

Ebbe, Vemmelev

Superhurtigt udført arbejde.

Hvad tilbyder vi?

Sløjfning af nedgravet olietank
Fjernelse af fritstående olietank
Lokalisering af olietank
Forurenigsundersøgelse