sandfyldning af olietank

fensmark_miljo_tanktop_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

Vi anbefaler ikke, at olietanke fyldes med sand eller grus, med mindre der er en god årsag hertil. Vi vil foreslå, at tanken graves op, medmindre:

 • du har en type belægning, som vil være dyr at lægge om (f.eks. brosten)?
 • din tank ligger så tæt på et fundament, at det bliver for dyrt at grave tanken op, da fundamentet vil skulle understøttes.

Hvad koster det?

Sandfyldning af nedgravet olietank

For en 2.500 liter olietank koster en opfyldning med ovntørret sand fra ca. kr. 13.000. Afhængig af størrelse og adgangsforhold stiger prisen.

Bemærk at vi ikke genetablerer flisebelægning.

Vi giver altid et fast tilbud inden sandfyldning af olietank.

Vi sørger for at

 • fjerne fliser eller græs i graveområdet og lægger det pænt til side
 • graver ned og frilægger tankens top
 • tanken tømmes for indhold og tankens top skæres af
 • vaskevand og olieslam leveres på en godkendt facilitet
 • vi leverer grus som fyldes i tanken
 • der stampes under opfyldning, så gruset sætter sig
 • fremsende attest, der dokumenterer, at tanken er rengjort og opfyldt
 • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

 • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
 • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Paola, Hesselager

Bedste service og effektiv gennemførsel af opgave. Det er anden gang vi bruger Fensmark og anbefaler dem for deres service mindset, god opfølgning og afslutning af opgaven.

Sebastian, Kastrup

Det gik super godt, godt arbejde og flot ryddet op 🙂

Tommy, Ishøj

Super hurtig service og fin dialog. Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale Fensmark.

Kim, Kerteminde

Fensmark Service Miljø ApS kan varmt anbefales. Jeg har solgt et hus, hvor jeg blev mødt af et forbehold fra en adv. omkring en olietank. Jeg kontaktede Fensmark kl. ca. 13.30, næste morgen kl. 8.30 stod der en tekniker. Næste dag kl. ca. 13.30 havde jeg rapporten – 2 døgn. Fantastisk – tak til Fensmark…

Hans, Gentofte

Meget hurtig og professionel betjening. Kontakt torsdag, tilbud fredag og olietank fundet, tømt og sløjfet onsdag. Kun mødt af dygtige og venlige medarbejdere, der brænder for sagen og ved, hvad de har med at gøre.

Stig, Ørbæk

Tusind tak. Jeg har været vældig tilfreds med Fensmark. I hjalp med at finde og fjerne en nedgravet olietank i efteråret og i denne omgang en fritstående. I har nogle superdygtige, effektive og ikke mindst venlige medarbejdere. Desuden godt og fleksibelt samarbejde i efteråret, da en olieforurening drillede. Jeg er næsten ked af ikke at…

Ole, Karlslunde

Super hurtig ekspedition, til trods for en travl kalender, kunne de klemme mig ind med kort varsel. God kommunikation med firmaet, og helt sikkert nogen jeg vil anbefale til andre.

Mogens, Kerteminde

Meget tilfreds med professionel og hurtig udførelse af opgaven.

Mette, Frederikssund

Vi kan på det varmeste anbefale Fensmark Miljø. Ringede fredag og efter behagelig samtale blev tilbuddet sendt samme dag. Tanken og vores tilgangsmulighed i haven blev besigtiget mandag. Tirsdag var tanken gravet op, hullet fyldt og stampet med stabilgrus samt tanken kørt væk. Der blev dækket af og ryddet pænt op. Faktura modtaget torsdag og…

Michael, Helsingør

Det har virkelig været en fornøjelse at have jer på besøg. Tusind tak. 

Carsten, Næstved

Rigtig pænt arbejde, kom til aftalt tid og Udførte opgaven perfekt. Rigtig god opførsel af montør, vi er ganske enkelt tilfredse.

Jørgen, Birkerød

Vi kontaktede Lars Møllebro og Fensmark Miljø, da vi i forbindelse med et hussalg skulle fjerne en gammel nedgravet olietank. Lars var saglig og præcis omkring hvad opgaven indebar, og vækkede hurtigt tillid, som gjorde det enkelt at fortsætte med Fensmark Miljø til opgaven. Under opgravningsarbejdet viste det sig at der faktisk var en forurening…

Lone, Rødovre

Fensmark kan anbefales. De er hurtige og professionelle og meget flinke at snakke med.

Karl, Frørup

Rigtig godt klaret mange tak;)

Per, Brabrand

Jeg har kun ros til Fensmark Miljø for sløjfningen af min olietank. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke, og det har været en fornøjelse at kommunikere med firmaet. Så jeg kan varmt anbefale dem til lignende opgaver.

Jørgen, Allerød

Jeg kan absolut anbefale Fensmark. Fensmark har fra start til slut af en kompliceret oprensingsopgave udvist faglig kompetence, hurtigt udført arbejde og godt håndværk. Mine forventninger til arbejdets udførelse er til fulde blevt indfriet.

Nick, Sønderborg

Vi har fået sløjfet vores olietank. De er super venlige og hjælpsomme i telefonen. De gav et skriftligt tilbud, kom få dage efter og udførte arbejdet som aftalt. Kan helt sikkert anbefales.

My, Faaborg

Vi fik fjernet vores olietank af Fensmark. De er utroligt søde og venlige at tale med, og de leverer god og hurtig service uden at efterlade olie og snavs. De tager en rimelig pris for sit arbejde, og kommer til tiden. Summa summarum, de holder hvad de lover. Jeg kan varmt anbefale Fensmark til andre…

John, Herfølge

Tak for godt arbejde. Det gik hurtigt og meget gnidningsfrit for os. 

Thomas, Højbjerg

Jeg kan i højgrad anbefale Fensmark, de yder en professionel og hurtig hjælp.