rengøring af olietank

Forurenigsundersøgelse

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Hvor stor er tanken?
  • Anvendes tanken til fyringsolie eller andet?
  • Overholdes de strenge krav til håndtering og transport af gammel olie eller forurenet vand?

Hvad koster det?

For nedgravet olietank

Prisen for rensning af din olietank starter ved ca. kr. 3.500 afhængig af tankstørrelse og adgangsforhold.

 

For fritstående olietank

Vi rengør gerne din fritstående olietank fra ca. kr. 3.500.

Vi giver dog altid et fast tilbud. Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • tømme og skylle tanken
  • olieslam og skyllevand afleveres til godkendt facilitet
  • rydde op efter os

Efter behov

  • kan vi sløjfe din olietank hvis den ikke skal anvendes mere
  • kan vi lede efter din nedgravede tank på grunden hvis lokationen er ukendt
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Anders, Holbæk

Det er super fint.

Lenard, Frederikshavn

Vi har fået en yderst professionel vejledning i forbindelse med sløjfning af olietank. Vi er løbende blevet orienteret om forløbet før og under arbejdet. Arbejdet er veludført, og attester leveret dagen efter.

Tina, Galten

Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Fensmark Service Miljø d 3/11 2021. Sløjfningen af vores olietank blev udført omhyggeligt og oprydningen efterfølgende var god.

Erik, Aarup

Flink og venlig montør der fjernede olietanken, meget omhyggelig med sit arbejde og ikke en dråbe olie på gulvet og næsten ingen olielugt efter hans visit.

Kjeld, Silkeborg

Fensmark Miljø yder en meget fin service. Man får en venlig serviceorienteret behandling. Aftaler bliver overholdt, og den udsendte medarbejder var meget venlig, svarede beredvilligt på spørgsmål og gjorde pænt rent efter sig.

Jesper, Græsted

SUPER god oplevelse. Okay pris og olietanken blev fjernet og afmeldt hos kommunen mens jeg var på arbejde. Flot oprydningsarbejde.

Henrik, Kolding

Venlig og god service. Gennemskueligt hvad der bliver lavet, og hvad det koster. Et firma jeg på alle måder kan anbefale.

Helle, Herlev

Professionelle og kompetente rådgivere – effektive og hurtigere til at reagere på henvendelser. Alt i alt en god oplevelse! Vil på det varmeste anbefale Fensmark Service og Miljø ApS. Mange firmaer kunne lære “kundeservice” af dem. Wauh, en fornøjelse.

Niels, Svendborg

Fint arbejde og udført til aftalt tid.?

Claus, Slagelse

Fensmark Miljø har været utrolig behagelige og professionelle at arbejde sammen. De har en meget højt service både hos dem man taler med på kontoret og de folk de har ude hos kunden. Jeg vil til enhver tid bruge dem igen.

Jørn, Stege

Den korte version: Kom til lovet tid, Tank fjernet uden besvær, lovet pris overholdt. Længere version: Efter knap et års betænkningstid var der ingen tøven med den lovede tidsfrist/pris på 1 år. Den flinke medarbejder kikkede noget med placeringen af tanken i en niche, med ved fælles konstruktivitet fik vi den ud, så hans transporthjul…

Katrine, Tommerup

Super service. Hurtig sagsbehandling. Venlig personale der får vores varmeste anbefalinger.

Erik, Gedser

En sød og venlig mand der afhentede tanken.

Niels, Greve

Er super tilfreds med jeres indsats, og de to meget behagelige og kompetente medarbejder som kiggede forbi.

Casper, Brøndby

Tak for det fremsendte. Processen har været upåklagelig hele vejen. Jeg kan kun sige rosende ord om jeres virksomhed, og de medarbejdere jeg har mødt i forbindelse med opgaven. Meget professionelt arbejde;)

Alfred, Viby

Jeg vil gerne udtrykke min beundring for måden I hos Fensmark har formidlet jeres kompetencer i denne sag. Det gælder Einars sagsbehandling såvel som Allans kompetente konsulentbistand og salg af opgaven, og ikke mindst Carstens udførelse af opgaven, som var yderst beundringsværdig. Jeg er imponeret og meget tilfreds. I har et godt team, som vil…

Klaus, København

Dejligt professionelt hele vejen igennem fra kommunikation omkring tilbud til søgning efter tank samt endelig opgravning. Varmeste anbefalinger herfra.

Per, Fredericia

Yderst professionelt arbejde. Montør meget venlig og omhyggelig, med ingen skader på have anlæg og afdækning af parkeringsplads med plastik under arbejdet. Kan anbefales.

Sebastian, Kastrup

Det gik super godt, godt arbejde og flot ryddet op 🙂

Jesper, Virum

Fornemt tak. Det er kørt lige efter bogen.