opgravning af olietank

fensmark_miljo_gravning_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

 • Hvor gammel er tanken?
 • Hvilken type er tanken, glasfiber eller stål?
 • Hvor stor er tanken?
 • Hvor skal tanken afleveres?
 • Skal tanken afmeldes på din BBR?

Hvad koster det?

For opgravning af nedgravet olietank

For rensning og opgravning ligger prisen fra ca. kr. 16.000 afhængig af tankens størrelse og forhold.

 

For fritstående olietank

For fjernelse af fritstående tank starter prisen fra ca. kr. 3.700. Vi fjerner også tanke fra kælder eller bryggers, indhent pris.

Vi giver dog altid et fast tilbud. Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

 • tømme og skylle tanken
 • olieslam og skyllevand afleveres til godkendt facilitet
 • opgrave
 • bortskaffe tanken
 • gravehullet fyldes op med stampet grusfyld
 • rydde op efter os
 • udfærdige en sløjfningsattest
 • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

 • kan vi lede efter din nedgravede tank på grunden hvis lokationen er ukendt
 • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Hvornår skal en nedgravet olietank udskiftes?

Reglen er, at nedgravede glasfiberbelagte ståltanke på under 6.000 liter skal udskiftes 40 år efter produktionsåret - senest den 31. december det pågældende år. Tanke med indvendig korrosionsbeskyttelse skal dog først udskiftes efter 50 år.
Vær opmærksom på, at det ikke var almindeligt med korrosionsbeskyttelse i 70'erne.

Hvornår skal en overjordisk olietank udskiftes?

Overjordiske olietanke af stål på under 6.000 liter skal udskiftes 30 år efter produktionsåret - senest 31. december det pågældende år. Hvis de har indvendig korrosionsbeskyttelse lægges 10 år til, så der først er krav om sløjfning, når de er 40 år gamle.
Reglerne gælder uanset, om den overjordiske olietank står indendørs eller udendørs.

Anbefalinger

Lars, Svendborg

Jeg mødte og snakkede både med ham der målte op og ham der gravede op. Begge nemme at snakke med og fik en god orientering. Alle aftaler blev overholdt og arbejdet blev udført fint. Jeg har absolut intet at klage over. Jeg kan varmt anbefale Fensmark Service.

Johnny, Eskildstrup

TAK for hjælpen med at nedtage min olietank. Alt er forløbet tilfredsstillende og afhentet til den aftalte tid. Fensmark har også sørget for afmelding til kommune mv. uden omkostninger for mig.

Steen, Tikøb

Hurtigt svar, fair pris. Super service med god information om tidspunkt for udførelse, overholdelse af alle aftaler og fin oprydning efter udførelse. Kan varmt anbefales.

Kim, Hundested

Yderst god service. Hurtig fra bestilling til udført arbejde. Meget behagelige medarbejdere der udførte opskæring og bortskaffelse af olietank til UG, og ryddede flot op efter efterfølgende. Stor tilfredshed.

Pernille, Rødovre

Professionel og hurtig ekspedition. Super god service og afklaring samme dag. Fra jeg henvendte mig til Fensmark Service Miljø og til afslutning af sag: 3 dage. De allerbedste anbefalinger herfra!

Lisbeth, Asperup

Venlige håndværker, som efterlader stedet pænt og ordentligt.

Martin, Odense

Hurtig og professionel håndtering af sagen. Tak for indsatsen.

Eva, Højby

Meget professionel og behagelig behandling og snakke omkring sløjfning af min olietank. Kan kun give min varmeste anbefaling videre til jer derude 🤗

Torben, Hjallerup

Super fint arbejde. Intet at se nogen steder efter olietanken var sløjfet. Vi giver de største anbefalinger på alle måder til firmaet Fensmark Service Miljø ApS. Tak for super flot arbejde👍😁

Sussi, Middelfart

Har anvendt Fensmark miljø til at forestå lokalisering af olietank, korrekt sløjfning samt forureningsundersøgelse i forbindelse med salg af hus. Fensmark miljø har været yderst fleksible og hurtige ift. gennemførelse af opgaven. Ligeledes har servicen været helt i top. Personalet har været yderst hjælpsomme og informative både dem på kontoret og dem der kom ud…

Per, Karise

Fensmark er en super god samarbejdspartner. Venlig, ordentlig og professionel håndtering af opgaven! Vi kan absolut anbefale et samarbejde med Fensmark.

Michael, Klippinge

Stor tak til Fensmark for virkelig god service, alt blev ordnet til UG.Olietank afmeldt hos BBR og alt olie ned til mindste dråbe, fjerner forsvarligt.

Hanne, Gentofte

Vi har været fuldt tilfredse med fjernelsen af vores olietank. Vi har fået en venlig og grundig snak om opgavens udførelse, den lovede ventetid på max. 3 uger blev kun til 1 uge og selve fjernelsen, rensning og oprydning kunne man ikke ønske sig bedre.

Niels, Brøndby

Vi fik sløjfet og tømt vores 2500 l nedgravet olietank.God rådgivning, professionelt udført arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Sløjfnings og tømnings bevis udstedes som dokumentation. Kan anbefales.

Robert, Ølstykke

Super service, total rydning af området, kunne ikke se at der overhovedet har stået noget, lynhurtig papirarbejde, mange tak 🙂

Lars, Måløv

Meget positiv, venlig og behagelig samtaler. Skulle have fjernet en olietank ved opskæring. Det blev udført som aftalt. Jeg er meget tilfreds. Prisen virker meget rimelig.

Vera, Kongens Lyngby

Ved at vælge Fensmark Miljø til at sløjfe min 40 år gamle 4000 l. olietank, blev alle mine bekymringer om besvær og store udgifter grundløse. Jeg kan kun anbefale Fensmark på det bedste for venlig og god service. Med venlig hilsen og tak.

Bodil, Tappernøje

Jeg er meget tilfreds med det arbejde Fensmark Miljø, har udført omkring tømning og afmelding af min gamle olietank.

Ercan, Valby

Super god service og var hele tiden i dialog omkring hvad der egentlig skete i sagen. Så rigtig gode til forventnings afstemning.

Susanne, Grenå

Jeg vil bare lige sige tak for samarbejdet. Jeg havde en god fornemmelse hele vejen af, at der var godt styr på det forstående arbejde.