opfyldning af olietank

fensmark_miljo_mandehul_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

Vi anbefaler ikke, at olietanke fyldes med sand eller grus, med mindre der er en god årsag hertil. Vi vil foreslå, at tanken graves op, medmindre:

 • din tank ligger så tæt på et fundament, at det bliver for dyrt at grave tanken op, da fundamentet vil skulle understøttes.

Hvad koster det?

Opfyldning af nedgravet olietank

For en 2.500 liter olietank koster en opfyldning med ovntørret sand fra ca. kr. 16.000. Afhængig af størrelse og adgangsforhold stiger prisen.

Bemærk at vi ikke genetablerer flisebelægning.

Vi giver altid et fast tilbud for opfyldning af din olietank.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

 • fjerne fliser eller græs i graveområdet og lægger det pænt til side
 • grave ned og fritlægge hele tankens top
 • tømme tanken for indhold og tankens top skæres af
 • skrabe tanken ren indvendigt
 • skære drænhuller i tankens bund
 • vaskevand og olieslam leveres på en godkendt facilitet
 • levere grus som fyldes i tanken
 • der stampes under opfyldning, så gruset sætter sig
 • fremsende attest, der dokumenterer, at tanken er rengjort og opfyldt
 • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

 • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
 • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Tine, Glostrup

Vi har været yderst tilfreds med Fensmark tilgang til opgaven samt udførelse. De har været professionelle fra første samtale.

Jens, Vejle

Vi stod pludselig og havde brug for at få udarbejdet en attest på olietanken, i forbindelse med salget af vores hus. I løbet af få dage havde vi attesten i hånden. God og hurtig ekspedition fra Fensmark. Tak.

Mads, Fredensborg

En virkelig god oplevelse. Stor faglig kompetence. Svarer altid på mail og mobil meget hurtigt. Vi skulle have gravet en olietank op som lå lidt svært i forhold til at få en minigraver frem pga. niveau, men det var ikke noget problem for mandskabet der legende let kom omkring og efterlod kun jord til hvad…

Bjarne, Svendborg

Vedr. Sløjfning af olietank, alle aftaler overholdt til UG. Hurtig og sikkert arbejde. Priser er acceptable. Anbefales helt klart.

Carsten, Holte

Processen var simpel, enkel og effektiv. Virksomheden opleves helt igennem professionel. At det så oven i købet var en behagelig tekniker, gør bare den samlede oplevelse meget, meget positiv.

Jan, Ebeltoft

Pænt og rent kan ikke se I har været her, flot.

Jørn, Stege

Den korte version: Kom til lovet tid, Tank fjernet uden besvær, lovet pris overholdt. Længere version: Efter knap et års betænkningstid var der ingen tøven med den lovede tidsfrist/pris på 1 år. Den flinke medarbejder kikkede noget med placeringen af tanken i en niche, med ved fælles konstruktivitet fik vi den ud, så hans transporthjul…

Claus, Slagelse

Fensmark Miljø har været utrolig behagelige og professionelle at arbejde sammen. De har en meget højt service både hos dem man taler med på kontoret og de folk de har ude hos kunden. Jeg vil til enhver tid bruge dem igen.

Jørgen, Silkeborg

Vi har været fuld ud tilfreds med den udførte opgave. Carsten har haft styr på tingene og der er pænt ryddet op efter endt opgravning. Vi vil klart anbefale jer til andre. God vind fremover.

Poul, Horsens

Takker mange gange for udført arbejde. Vil dog gerne lige skrive her, at ham der udførte arbejdet, for mig, var en udsøgt oplevelse. Virkelig en behagelig, rar og professionel mand, i kan være glade for at have som repræsentant for jeres firma. Fik desværre ikke rigtig fat i navnet på ham, men han gjorde et…

Claus, Holmegaard

Jeg er meget tilfreds… har jo stort set ikke lagt mærke til jer og jeres arbejde.

Matias, Glostrup

Mange tak for det tilsendte. Og vi er rigtig glade for jeres udførelse af opgaven. Hurtig og effektiv sløjfning af gammel olietank. Vi skulle ikke gøre andet, end at se på græsset gro over der, hvor det gamle påfyldningsrør til tanken var placeret. Vi kunne ikke bede om bedre service. Det er dejligt at blive…

Annelene, Faaborg

TAK for hurtig, professionel udførelse i forbindelse med vores nedgravede olietank. Den har ligget der i 30 år og jordbundsprøver, der heldigvis viste, at der ikke var forurening. Vi oplevede en dygtig, effektive og venlige medarbejder Frank udførte opgaven, han må være GULD værd! ❤

Mick, Glumsø

Virker super kompetent og professionel, hurtig respons. Ham der var her var rigtig rar og imødekommende. Han svarede på spørgsmål, samt en lille sludder om løst og fast, mens arbejdet stod på selvfølgelig. Kan klart anbefales.

Marianne, Ejby

Et supergodt forløb med god, professionel kommunikation og en fin fuldførelse af opgaven. Kan varmt anbefale Fensmark Service Miljø ApS.

Jesper, Græsted

SUPER god oplevelse. Okay pris og olietanken blev fjernet og afmeldt hos kommunen mens jeg var på arbejde. Flot oprydningsarbejde.

Torben, Hornsyld

Utrolig ordentlig, kompetent og hurtig betjening. God vejledning og hurtig ekspedition. Kan varmt anbefales.

Steen, Korsør

Hold da op hvor var det nemt at få sløjfet vores olietank, alt håndteret som aftalt inkl afmeldelse til kommunen og så til en rimelig pris.

Bo, Gedved

Jeg er yderst tilfreds med jeres arbejde i forbindelse med sløjfningen af min nedgravede olietank.

Mette, Kolding

Kære Fensmark. Mange tak for hurtigt og veludført betjening 😃 God jul og godt nytår til jer.