Lokalisering af olietank

fensmark_miljo_markeringbed_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Har du en tegning for placering af tanken?
  • Ved du hvor påfyldningsstudsen er?
  • Hvilket materiale er tanken lavet af, glasfiber eller stål?
  • Er tanken angivet på din BBR?

Hvad koster det?

Lokalisering af nedgravet olietank

Afhængig af størrelsen på din grund er prisen for en eftersøgning på ca. kr. 2.700 og opefter.

Vi giver dog altid et fast tilbud.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • gennemgå matriklen med en magnetisk detektor, der søger efter jern og stål ned til 4 meters dybde (vi kan søge igennem belægningssten og asfalt)
  • afmærke placering af tanken
  • udfærdige en eftersøgningsrapport
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Hvornår skal en nedgravet olietank udskiftes?

Reglen er, at nedgravede glasfiberbelagte ståltanke på under 6.000 liter skal udskiftes 40 år efter produktionsåret - senest den 31. december det pågældende år. Tanke med indvendig korrosionsbeskyttelse skal dog først udskiftes efter 50 år.
Vær opmærksom på, at det ikke var almindeligt med korrosionsbeskyttelse i 70érne.

Hvornår skal en overjordisk olietank udskiftes?

Overjordiske olietanke af stål på under 6.000 liter skal udskiftes 30 år efter produktionsåret - senest 31. december det pågældende år. Hvis de har indvendig korrosionsbeskyttelse lægges 10 år til, så der først er krav om sløjfning, når de er 40 år gamle.
Reglerne gælder uanset, om den overjordiske olietank står indendørs eller udendørs.

Anbefalinger

Lars, Højby

Vi er fuldt ud tilfredse.

Birgitte, Silkeborg

Tak for rigtigt godt arbejde. Ingen ventetid, dygtig og omhyggelig medarbejder og så fin oprydning til sidst.

Palle, Aalborg

Jeg vil meget gerne anbefale Fensmark Service Miljø ApS. Vi har oplevet en meget professionel virksomhed. Det betyder for os en god og grundig vejledning i processen. Dertil en meget hurtig løsning af opgaven.

Helle, Aarup

Vi brugte Fensmark til at sløjfe vores olietank i forbindelse med etablering af varmepumpe. De tog hånd om hele processen og gjorde et rigtig godt stykke arbejde inklusiv oprydning. Alt var pænt og ryddeligt, da de havde tømt og sløjfet tanken.

Klaus, København

Dejligt professionelt hele vejen igennem fra kommunikation omkring tilbud til søgning efter tank samt endelig opgravning. Varmeste anbefalinger herfra.

Jørgen, Silkeborg

Jeg skulle have en sløjfning af olietank, og vi var meget sent ude, Fensmark bar os igennem og fik det lavet på meget kort tid, og stadig til en super god pris, som vi er meget tilfredse med, vi har anbefalet Fensmark miljø til vores ejendomsmægler, de løste vores opgave langt bedre end forventet. Super…

Kristian, Nykøbing

Fensmark har fjernet olietank fra vores grund. Alt er gjort til vores fulde tilfredshed. Vi har i efteråret på en anden grund gjort brug af Fensmark. Også her blev arbejdet udført til vores fulde tilfredshed. Vi er blevet grundigt orienteret før, under og efter arbejdets udførelse. Stor tak til Fensmark.

Jens, Kalundborg

Aftalen holdt, kom til tiden, udførte arbejdet og god faglig forklaring og slutresultatet var som jeg regnede med. I forbindelse med hussalg skulle modpartens rådgiver have det bekræftet, og det fik han så via jer. PS: at vi så afslutningsvis fik en lille hyggesludder over en Fanta, gjorde bare det hele så perfekt.

Torben, Nysted

Jeg har en gammel olietank ved vores hus som jeg ville have undersøgt. Jeg ringede til Fensmark service miljø, og hørte om de ville hjælpe mig. Selvfølgelig ville de det, sagde de. Dagen efter kom de og skar huld i tanken og tømte den. Jeg kan varmt anbefale Fensmark service miljø, hvis andre har problemer med en…

Tina, Randers

Jeg har været yderst tilfreds med Fensmark igennem hele processen. Hurtig respons, godt og velspecificeret tilbud, venlige medarbejdere og et godt resultalt. Jeg vil til enhver tid anbefale Fensmark.

Stig, Ringsted

Jeg har været meget tilfreds med Fensmark Service Miljø. De har udført opgaven med opgravningen af min olietank helt efter mine ønsker og selvfølgelig overholdt alle miljøregler.

Henrik, Lejre

Jeg har modtaget meddelelsen fra kommunen om at de har opdateret BBR med den nye oplysning. Det er en god rapport som er vedhæftet, der beskriver og illustrerer omstændighederne fint. Jeg synes, I har håndteret opgaven godt og informeret åbent igennem hele forløbet. Jeg ser frem til at Regionen godkender sagen, så den kan blive…

Helle, Roskilde

Kom til aftalt tid. Spulede tanken, afmonterede diverse som aftalt. Sendte tankattest til kommunen efter 2 dage. Alt-i-alt: En meget positiv oplevelse.

Henrik, Næstved

Hurtigt, kompetent og professionelt firma.

Gert, Galten

Eftersøgning af tank og sløjfning af tank. I begge tilfælde kompetente personer ,kommer til aftalt tid. I mit tilfælde skulle der løftes et par fliser, som da de var færdige, lå så det ikke kunne ses, de havde været oppe. Med venlig hilsen fra en meget tilfreds kunde!

Bjarne, Hvalsø

Vi har været meget tilfreds med jeres arbejde med at få sløjfet vores Olietank . Både det praktiske, attester og afmeldingen til kommunen og prisen!

Henrik, Frederikshavn

Særdeles prof. arbejde, intet svineri, afmonteret rør, dæksel m.v. fjernet. Papirarbejde ordnet af Fensmark. Pris ok. Kan absolut anbefales til tilsvarende opgaver.

Helle, Regstrup

Alt er udført tilfredsstillende 🙂

Ophelia, Højbjerg

God kommunikation og meget hjælpsom personale. Vi er rigtigt glad for at have valgt Fensmark.

Jens, København

Kompetent rådgivning og undersøgelse samt gensløjfning af tank. Kan anbefales.