Lokalisering af olietank

fensmark_miljo_markeringbed_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Har du en tegning for placering af tanken?
  • Ved du hvor påfyldningsstudsen er?
  • Hvilket materiale er tanken lavet af, glasfiber eller stål?
  • Er tanken angivet på din BBR?

Hvad koster det?

Lokalisering af nedgravet olietank

Afhængig af størrelsen på din grund er prisen for en eftersøgning på ca. kr. 2.700 og opefter.

Vi giver dog altid et fast tilbud.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • gennemgå matriklen med en magnetisk detektor, der søger efter jern og stål ned til 4 meters dybde (vi kan søge igennem belægningssten og asfalt)
  • afmærke placering af tanken
  • udfærdige en eftersøgningsrapport
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Hvornår skal en nedgravet olietank udskiftes?

Reglen er, at nedgravede glasfiberbelagte ståltanke på under 6.000 liter skal udskiftes 40 år efter produktionsåret - senest den 31. december det pågældende år. Tanke med indvendig korrosionsbeskyttelse skal dog først udskiftes efter 50 år.
Vær opmærksom på, at det ikke var almindeligt med korrosionsbeskyttelse i 70érne.

Hvornår skal en overjordisk olietank udskiftes?

Overjordiske olietanke af stål på under 6.000 liter skal udskiftes 30 år efter produktionsåret - senest 31. december det pågældende år. Hvis de har indvendig korrosionsbeskyttelse lægges 10 år til, så der først er krav om sløjfning, når de er 40 år gamle.
Reglerne gælder uanset, om den overjordiske olietank står indendørs eller udendørs.

Anbefalinger

Karin, Hesselager

Hyggelig og effektiv service, tak så meget.

Carl, Køge

To meget venlige, imødekommende og kompetente medarbejdere mødte op som aftalt og fjernede såvel olietank som oliefyr uden den mindste dråbe olie nogen steder. Trods det at oliefyret og kedlen skulle transporteres ud gennem stuen blev der dækket godt af, og der var intet spor af arbejdet bagefter.

Thomas, Ballerup

Hurtig og professionel service. Der var ingen problemer ved at fjerne olietanken, som blev gravet op på én dag, og hullet fyldt samme dag. God kommunikation under hele forløbet, både før under og efter. De kan kun anbefales.

Sofie, Birkerød

Vi har været rigtig glade for jeres service, så tak for det 😊

Brian, Støvring

Havde en olietank der var omgivet af mure på 3 sider og træer på den 4 side. De kom forbi og vi kiggede på mulighederne. Efter nogle overvejelser blev maskinerne de forventede skulle bruges ændret, og jeg fjernede de værste knaster for at komme til. Hvilket førte til at deres oprindelige tilbud stadig holdt, og…

Lone, Greve

Fremtagende service – hurtig smidig anbefalelsesværdig.

Mette, Kolding

Kære Fensmark. Mange tak for hurtigt og veludført betjening 😃 God jul og godt nytår til jer.

Steen, Svendborg

Fensmark har tømt min olietank og efterfølgende er tanken afblændet, arbejdet blev udført af en kompetent medarbejder, til min fulde tilfredshed. 💐Jeg kan kun anbefale Fensmark 🥇

Carsten, Hinnerup

Vedr. opgravning af gammel olietank og bortskaffelse af denne, udarbejdelse af sløjfningsattest, der som ekstra service blev fremsendt til kommunen. Helt igennem professionelt arbejde.På trods af vanskelige tilkørselsforhold og en meget tung tank(2500 l) blev der ikke efterladt spor i haven. Man havde fra start til slut det indtryk, at kundetilfredshed havde stor prioritet hos…

Ole, Holbæk

Super god service, godt udført arbejde. Jeg er meget tilfreds.

Ercan, Valby

Super god service og var hele tiden i dialog omkring hvad der egentlig skete i sagen. Så rigtig gode til forventnings afstemning.

Ellinor, Holmegaard

Jeg har været meget tilfreds med jeres arbejde. I har været hurtige til at udføre opgaven.  Der er taget hensyn til at haven kun skulle skades i nødvendigt omfang. Tak for stor venlighed til jer alle

Svend, Rødekro

Rigtig god service fra start til slut – kom og løste opgaven som aftalt og dagen efter lå sløjfningsattesten i mailboksen – bedre kan det ikke gøres!

Flemming, Albertslund

Min største anbefaling til Fensmark for hurtigt og effektivt og professionelt stykke arbejde og til aftalte tid! De kan deres kram!

Steffen, Fredensborg

Rigtig godt vel udført arbejde med at tømme for olie og fjerne tank. Mandskabet havde godt styr på tingene og anvendte passende værktøj og grej.  Vogn og stor trailer fremstod meget velegnet og effektive. Ingen oliespild – slet ikke. Meget betryggende.

Nanna, Slagelse

Opgravning af min olietank foregik hurtigt, effektivt og uproblematisk. Tanken blev også afmeldt til kommunen af Fensmark. Rigtig god service fra indhentning af tilbud til opgaven var udført. Kan kun anbefales.

Henrik, Slagelse

Hurtigt udført, med et minimum af besvær for os.

Lise, Valby

Har været meget tilfreds med hele arbejdet. Fensmark Service er meget professionelle og hurtige.

Palle, Aalborg

Jeg vil meget gerne anbefale Fensmark Service Miljø ApS. Vi har oplevet en meget professionel virksomhed. Det betyder for os en god og grundig vejledning i processen. Dertil en meget hurtig løsning af opgaven.

Hans, Helsingør

Arbejdet med sløjfningen af min olietank blev udført særdeles punktlig og meget tilfredsstillende.