gensløjfning af olietank

Lokalisering af olietank

Hvad skal du være opmærksom på?

 • Har du en tegning for placering af tanken?
 • Ved du hvor påfyldningsstudsen er?
 • Hvilket materiale er tanken lavet af, glasfiber eller stål?
 • Er tanken angivet på din BBR?

Hvad koster det?

Eftersøgning af nedgravet olietank

Hvis der er usikkerhed om tankens placering starter vi med en eftersøgning. Afhængig af størrelsen på din grund er prisen for en eftersøgning på ca. kr. 2.700 og opefter.

Gensløjfning for nedgravet olietank

For rensning og afblænding ligger prisen på ca. kr. 4.900 alt efter størrelse og forholdene. For større tanke end 6000 liter indhentes særskilt pris.

Vi giver dog altid et fast tilbud.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

 • gennemgå matriklen med en magnetisk detektor, der søger efter jern og stål ned til 4 meters dybde (vi kan søge igennem belægningsfliser og asfalt)
 • afmærke placering af tanken
 • tømme og skylle tanken
 • olieslam og skyllevand afleveres til godkendt facilitet
 • studser skæres af og afblændes
 • rydde op efter os
 • udfærdige en sløjfningsattest
 • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

 • kan opgrave din tank efter gældende regler
 • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Søren, Jyderup

Super arbejde og flinke mennesker.

Simon, Græsted

Blev meget overrasket over at finde en gammel olietank på grunden, halvt fyldt dels med olie og dels med vand. Fik en rigtig god snak med Einar fra Fensmark, der ved en hel masse om den slags. Og hurtigt kom med løsningsforslag og en dato for, hvornår tømning og oprensning kunne foregå. Næste uge kom…

Torsten, Hvidovre

Vi har været uhyre tilfreds med jeres indsats, både den tekniske rådgivning og den faktiske udførelse. Hvis vi, mod forventning, skal have fjerne flere olietanke vil vi ikke tøve med at bruge jer igen.

Lenard, Frederikshavn

Vi har fået en yderst professionel vejledning i forbindelse med sløjfning af olietank. Vi er løbende blevet orienteret om forløbet før og under arbejdet. Arbejdet er veludført, og attester leveret dagen efter.

Mette, Skovlunde

Fensmark var lynhurtige til at vende tilbage, da jeg bad om tilbud, og vi fik hurtig aftalt afhentning af min olietank. Opgaven blev løst som aftalt, og jeg blev opdateret undervejs. Professionel og hurtig service. Tak fra en glad kunde?

Eva, Gadstrup

Tusinde tak for jeres hurtige hjælp. Den sætter jeg stor pris på ?.

Ebbe, Dragør

Fin professionel og behagelig kundeservice.

Bjarne, Hvalsø

Vi har været meget tilfreds med jeres arbejde med at få sløjfet vores Olietank . Både det praktiske, attester og afmeldingen til kommunen og prisen!

Keld, Hvidovre

God service fra start til slut. God og informativ snak første gang de blev kontaktet. Deres mand på stedet var også villig til at svare på, alle de spørgsmål der var. Og alt blev efterladt rent, og ikke en dråbe spildt til trods for, at der var meget olie der skulle op. Kan kun anbefale…

Erik, Næstved

Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Det var flinke og rare gutter der kom og klarede opgaverne, gode at snakke med, de fortalte hvad de lavede og hvorfor. FED SERVICE. Anbefales herfra.

Mette, Gentofte

Super fin service. Kan klart anbefales.

Birgitte, Halsnæs

Dejlig hurtig, effektiv og professionel håndtering af sagen.

Flemming, Kalundborg

Fensmark Service Miljø ApS er et firma som der kun er gode ting at sige om. Medarbejder ar meget proaktive, professionelle og direkte i kommunikations form. Yderligere gives der al nødvendig information når man spørge indtil problemstillinger, hvorved det som kunde er utrolig nemt at tag en beslutning. Min kontakt med Fensmark Service Miljø ApS…

Hans, Søborg

Super service af kompetente medarbejdere.

Janni, Køge

Vil helt klart anbefale Fensmark. Vi stod i en akut situation, og skulle bruge hjælp til en sløjfningsattest på nedgravet olietank ifm. boligsalg. På trods af stor travlhed hos Fensmark, fik de presset opgaven ind, så vi hurtigt kunne komme videre i processen, 1000 tak for det.

Freddy, Horsens

God service. Dygtige personale. Meget tilfreds.

Gunnar, Kolding

Tak for veludført arbejde. Kan varmt anbefale jeres firma.

Johannes, Vordingborg

Fensmark Miljø har været meget hjælpsomme i forbindelse med boligkøb, hvor der ikke var dokumentation på en nedgravet olietank. Hurtig betjening og god rådgivning på trods af en travl periode hos Fensmark Miljø.

Jens Arne, Vordingborg

Kontaktede Fensmark miljøservice pr. tlf. ang. enten gensløjfning og jordprøver eller opgravning af olietank fra 1969. Fik en god snak omkring muligheder og risici. Vi valgte lokalisering pga. af tvivl om placering evt. under garage og efterfølgende opgravning. Helt igennem professionelt team omkring udførelsen fra start til slut, alle aftaler overholdt inden for 3 uger…

Karin, Hesselager

Hyggelig og effektiv service, tak så meget.