finde olietank

fensmark_miljo_sne_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Har du en tegning for placering af tanken?
  • Ved du hvor påfyldningsstudsen er?
  • Hvilket materiale er tanken lavet af, glasfiber eller stål?
  • Er tanken angivet på din BBR?

Hvad koster det?

Skal vi finde din nedgravet olietank

Afhængig af størrelsen på din grund er prisen for en eftersøgning på ca. kr. 2.700 og opefter.

Vi giver dog altid et fast tilbud.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • gennemgå matriklen med en magnetisk detektor, der søger efter jern og stål ned til 4 meters dybde (vi kan søge igennem belægningssten og asfalt)
  • afmærke placering af tanken
  • udfærdige en eftersøgningsrapport
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Gunnar, Kolding

Tak for veludført arbejde. Kan varmt anbefale jeres firma.

Daniel, Dragør

Fensmark service var her igår og tømme, rense samt afblænde vores nedgravede olietank. Idag har jeg fået kopi af sløjfningsattesten + regning.Sløjfningsattesten er meldt til kommunen og BBR er blevet opdateret. Og som ekstra bonus var der fradrag på regning grundet overskydende olie i den gamle tank. Et potentielt mareridt er blevet vendt til en…

Lone, Tommerup

Er meget tilfreds med det stykke arbejde i har udført. Der var ryddet op og gjort pænt rent. Kan varmt anbefale jer!

Pia, Kirke Hyllinge

Vi har fået en rigtig god service hos Fensmark Service Miljø ApS, og vil til hver en tid anbefale dem. De har hele vejen igennem stået til rådighed og vejledt os, og udført opgaven hurtigt og uden problemer. Vores bedste anbefalinger her fra.

Jørgen, Kokkedal

Som aftalt blev jeg kontaktet af Jer og dag for lovmæssig nedlæggelse af 45 år gammel olietank i jord blev aftalt.To mand kom og tog fat. Der var lige tid til en kop kaffe ind imellem – så var tanken tømt for den sidste rest olie og indvendig skuret og til sidst fotograferet til kommunens…

Flemming, Næstved

Nemt at lave aftale om opgravning. Kom præcis på aftalte tidspunkt og knoklede til de var færdige. Fyldte hullet op, stampede og efterlod stedet næsten uberørt. Kan anbefales.

Tina, Skanderborg

Hurtig og professionel service. Fuld tilfredshed med både søgning efter olietank og efterfølgende sløjfning.

Jimmy, Holbæk

Tusind 1000 tak for en fantastisk perfekt service. Jeg kan kun give Fensmark Service Miljø de bedste anbefalinger. 6 stjerner fra mig ⭐⭐⭐⭐⭐⭐. Bedste hilsner.

Folmer, Kalundborg

Fra første kontakt til færdigbehandling af sagen vedrørende gammel olietank, der skulle findes, skylles og suges tom inden forsegling og sløjfningsattestattest. Alt sammen skete indenfor første uge. Hurtig og god betjening.

Kjeld, Hvidovre

Arbejdet blev udført seriøst og indenfor den aftalte tid.

Lene, Varde

Tak for professionelt arbejde, hvor vi fra start til slut har følt os godt vejledt. Det har været en fornøjelse at være i sikre hænder af venlige og effektive medarbejdere. Der har været en tryghed i dette, – for os ukendte – område. Vi har været glade for jeres hurtige respons på de mails med…

Erik, Gedser

En sød og venlig mand der afhentede tanken.

Flemming, Kalundborg

Fensmark Service Miljø ApS er et firma som der kun er gode ting at sige om. Medarbejder ar meget proaktive, professionelle og direkte i kommunikations form. Yderligere gives der al nødvendig information når man spørge indtil problemstillinger, hvorved det som kunde er utrolig nemt at tag en beslutning. Min kontakt med Fensmark Service Miljø ApS…

Henriette, Kolding

Det har været et fint forløb. Alle jeg har været i kontakt med har været meget flinke og hjælpsomme. Det var super at I kunne komme tidligere end den dato jeg havde fået i første omgang 😊 Der var helt styr på selve opgravningen – der blev dækket af med plader så græs og belægning i den…

Malte, Kongens Lyngby

Jeg har været fuldt ud tilfreds – og mere til – med den udførte opgave. Vi fik både fjernet hæk og olietank. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kan varmt anbefale Fensmark Miljø.

Susanne, Stokkemarke

Jeg syntes I skal vide, at vi er meget glade for jeres meget store hjælp og forståelse for vores situation.

Flemming, Albertslund

Min største anbefaling til Fensmark for hurtigt og effektivt og professionelt stykke arbejde og til aftalte tid! De kan deres kram!

Christian, København

Det lyde godt. Mange tak for hjælpen!

Thomas, Dragør

Medarbejderen der var hos os, var en yderst kompetent og behagelig medarbejder. Han fandt med sin søgning hurtigt frem til tanken, og fik hurtigt og professionelt taget de forskellige prøver med minimal opgravning og dermed minimal genetablering. Medarbejderen var samtidig meget informativ undervejs. Vi kan kun anbefale Fensmark Miljø.

Stephen, Kolding

Rigtig fint og hurtig service af Fensmark. Udover det, var det en yderest behagelig telefon samtale med Morten, da vi aftalt de arbejde som de vil lave for os. Venlig og professional. Tak for jeres god service.