eftersøgning af olietank

fensmark_miljo_dokumentation_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Har du en tegning for placering af tanken?
  • Ved du hvor påfyldningsstudsen er?
  • Hvilket materiale er tanken lavet af, glasfiber eller stål?
  • Er tanken angivet på din BBR?

Hvad koster det?

Eftersøgning af nedgravet olietank

Afhængig af størrelsen på din grund er prisen for en eftersøgning på ca. kr. 2.700 og opefter.

Vi giver dog altid et fast tilbud.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • gennemgå matriklen med en magnetisk detektor, der søger efter jern og stål ned til 4 meters dybde (vi kan søge igennem belægningsfliser og asfalt)
  • afmærke placering af tanken
  • udfærdige en eftersøgningsrapport
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Karsten, Skanderborg

Hurtig og professionel udførsel! Alt er efterladt pænt og rent! Tak 🙂

Brian, Støvring

Havde en olietank der var omgivet af mure på 3 sider og træer på den 4 side. De kom forbi og vi kiggede på mulighederne. Efter nogle overvejelser blev maskinerne de forventede skulle bruges ændret, og jeg fjernede de værste knaster for at komme til. Hvilket førte til at deres oprindelige tilbud stadig holdt, og…

Jens, Horsens

Fensmark Service fandt min olietank, skyllede den igennem og afblændede den efter gældende forskrifter. Det gjorde de hurtigt og til min fulde tilfredsstillelse.

Erik, Næstved

Virkede fint. Fik opgaven udført til tide, og som aftalt!

Pia, Aabenraa

Kontaktede Fensmark da vi blev orienteret om at der lå en nedgravet olietank på min fars ejendom som vi var ved at gøre klar til salg. Der var ingen problemer i opgavens løsning og det blev klaret professionelt på kort tid. Samtidig klarede Fensmark alt i forhold til kommunen efter der var givet skriftligt samtykke.…

Gitte, Daugård

Super professionelle folk. Rydder søreme op efter sig selv. Tak.

Simon, Rønnede

Fensmark demonterede og tømte en udendørs 1200 liter olietank og bortkørte tanken og det kasserede fyr. Inklusiv afmelding i BBR. God kommunikation og hurtigt, effektivt og professionelt arbejde.

Flemming, Ringsted

Fensmark Miljø har fjernet vores fritstående 1200 liter olietank og afmeldt den hos kommunen. Jeg er yderst tilfreds med forløbet af sagen. Det hele gik nemmere, end jeg havde regnet med.

Birgitte, Store Merløse

Vi vil udtrykke stor tilfredshed med håndtering af olietank opgaven. Fensmark Service og Miljø har været overordentlig venlige og hjælpsomme og effektive- både i kontakten samt ved udførelse af opgaven.

Charlotte, Strøby

Hurtig og effektiv eksekvering af opgave. Blev adviseret løbende om status. Rigtig god oplevelse.

Johannes, Roskilde

Hurtig ankomst efter bestilling. Hurtig, præcis og helt tilfredsstillende arbejde, og området efterladt rydeligt og pænt.

Johannes, Vordingborg

Fensmark Miljø har været meget hjælpsomme i forbindelse med boligkøb, hvor der ikke var dokumentation på en nedgravet olietank. Hurtig betjening og god rådgivning på trods af en travl periode hos Fensmark Miljø.

Geert, Herfølge

Hos Fensmark fik jeg supergod og hurtig hjælp til sporing af en gammel olietank. Den blev fundet, renset, sløjfet – og jeg fik også hjælp til at få en krævet undersøgelse med boring af jordprøver gennemført. Jeg blev venligt taget i hånden hele vejen gennem processen. Jeg har været oprigtig glad for den måde, I…

Annie, Horsens

Jeg har været meget tilfreds med det udførte arbejde. Hurtig tilbagemelding ved min henvendelse om tilbud. Afdækning på belægningssten, så der var ingen olie spildt. De personer jeg har talt med var venlige, så alt i alt god oplevelse.

Erik, Strøby

Sagen blev løst hurtigt (1 dag) godt og meget professionelt af 2 personer som vidste hvad der skulle gøres. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Henrik, Frederikshavn

Særdeles prof. arbejde, intet svineri, afmonteret rør, dæksel m.v. fjernet. Papirarbejde ordnet af Fensmark. Pris ok. Kan absolut anbefales til tilsvarende opgaver.

Brittha, Svebølle

Det har været 3 behagelige medarbejder der har været hos mig d.2 +3 juni 2021. Kan kun anbefale firmaet til andre.

Benny, Kolding

Hurtig, præcis og venlig service pr. telefon.Tilbudt hurtig udførelse af opgaven, som blev udført til fuld tilfredshed.

Malene, Slangerup

Vi har været meget tilfredse.

Lasse, Viby

Min olietank skulle tømmes og sløjfes. Kontaktede Fensmark som var meget imødekommende og venlige. Fik besøg af deres folk et par dage senere, og så var opgaven løst på en times tid. Firmaet har så sørget for besked til BBR-register, samt sendt mig et bevis for udførsel. Fin service og flinke folk der udfører det…