afhentning af olietank

fensmark_miljo_fritstaaendetrailer_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Hvilken type er tanken, glasfiber eller stål?
  • Hvor stor er tanken?
  • Hvor skal tanken afleveres?
  • Er de nødvendige godkendelser i orden?
  • Skal tanken afmeldes på din BBR?

Hvad koster det?

For fritstående olietank

For bortskaffelse starter prisen fra ca. kr. 3.700.
Vi fjerner også tanke fra kælder eller bryggers, indhent pris.

Vi giver dog altid et fast tilbud på afhentning af din olietank.
Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • afmontere tanken
  • rydde op efter os
  • bortskaffe tanken
  • udfærdige en sløjfningsattest
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Anbefalinger

Sami, Stenløse

Det har været en rigtig god oplevelse at bruge Fensmark Miljø til sløjfning af min olietank. De er professionelle, hurtige, effektive og venlige. Arbejdet er veludført til en god pris. Jeg er glad for, at jeg valgte dem.

Anna, Frederikssund

Det har fra første færd været en behagelig og fleksibel kundeinformation og behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Fensmark Miljø.

Per, Brabrand

Jeg har kun ros til Fensmark Miljø for sløjfningen af min olietank. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke, og det har været en fornøjelse at kommunikere med firmaet. Så jeg kan varmt anbefale dem til lignende opgaver.

Niels, Espergærde

God vejledning inden for et område, som jeg ikke har kendskab til. Hurtig og effektiv lokalisering af olietank og hurtig udarbejdelse af attest. Kan kun varmt anbefale Fensmark Miljø.

Ole, Skødstrup

Meget professionel behandling.

Annemarie, Kirke Hyllinge

Mange tak for godt arbejde!

Janni, Slagelse

Hold da helt op hvor er I gode! Jeg kom hjem fredag sent, og havde forventet en opgravet og mudret have efter fredagens heftige regnvejr. Men alt er dækket til, og er så fint, så man næsten ikke kan se, at I har været her.Jeg tror, og håber at I fandt den gamle tank? Stor…

Ole, Egå

Tak for arbejdet. Jeg betaler i denne uge.

Birgitte, Odense

Tak for rapporter og fuld tilfredshed med jeres arbejde. Og en meget behagelig og klog medarbejder I havde sendt os. De bedste hilsener.

Ole, Jelling

Et fantastisk veludført arbejde – kan ikke se spor på græsplænen.

Anders, Randers

Fensmark har udført en opgave for mig ang. sløjfning af mit oliefyr og fjernelse af samme til min store tilfredshed.Ligeledes var oprydningen også meget tilfredsstillende.

Leif, Albertslund

Jeg har været meget, meget tilfreds med Fensmark Service Miljø. Hurtig og effektiv service af høj kvalitet.

Nanna, Slagelse

Opgravning af min olietank foregik hurtigt, effektivt og uproblematisk. Tanken blev også afmeldt til kommunen af Fensmark. Rigtig god service fra indhentning af tilbud til opgaven var udført. Kan kun anbefales.

Lene, Varde

Tak for professionelt arbejde, hvor vi fra start til slut har følt os godt vejledt. Det har været en fornøjelse at være i sikre hænder af venlige og effektive medarbejdere. Der har været en tryghed i dette, – for os ukendte – område. Vi har været glade for jeres hurtige respons på de mails med…

Gitte, Juelsminde

Tak for det veludførte arbejde.

Helle, Ribe

Fantastisk god service, og godt udført arbejde alt var i orden.

Steffen, Fredensborg

Rigtig godt vel udført arbejde med at tømme for olie og fjerne tank. Mandskabet havde godt styr på tingene og anvendte passende værktøj og grej.  Vogn og stor trailer fremstod meget velegnet og effektive. Ingen oliespild – slet ikke. Meget betryggende.

Torben, Hjallerup

Super fint arbejde. Intet at se nogen steder efter olietanken var sløjfet. Vi giver de største anbefalinger på alle måder til firmaet Fensmark Service Miljø ApS. Tak for super flot arbejde👍😁

Stig, Ørbæk

Tusind tak. Jeg har været vældig tilfreds med Fensmark. I hjalp med at finde og fjerne en nedgravet olietank i efteråret og i denne omgang en fritstående. I har nogle superdygtige, effektive og ikke mindst venlige medarbejdere. Desuden godt og fleksibelt samarbejde i efteråret, da en olieforurening drillede. Jeg er næsten ked af ikke at…

Eva, Højby

Meget professionel og behagelig behandling og snakke omkring sløjfning af min olietank. Kan kun give min varmeste anbefaling videre til jer derude 🤗