forureningsundersøgelse ved olietank

environmental-protection-326923_640

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Har du brug for afklaring hvorvidt der er olieforurening i jorden i forbindelse med din olietank?
  • Kræver en evt. køber ved ejendomshandel en forureningsundersøgelse?

Hvad koster det?

Forureningsundersøgelse efter opgravet og fjernet olietank

For to jordprøver der tages af et gravehul er prisen fra ca. kr. 3.600.

Forureningsundersøgelse ved nedgravet olietank

Afhængig af adgangsforholdene starter prisen for 2 boringer ved ca. kr. 8.600. Der er tillæg for hver ekstra boring der ønskes.

Vi giver en fast pris for opgaven.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • tager to jordprøver i gravehullet
  • sender prøverne til et uafhængigt analyseinstitut
  • fremsender rapport fra analyseinstituttet

Skal der udføres boringer, rekvireres et akkrediteret borefirma

  • der bores 2 steder ned til ca. 3 meters dybde (en boring i hver ende af tanken)
  • vi får analyseret jordprøven hos et akkrediteret miljølaboratorium
  • vi udarbejder en rapport der sammenholder undersøgelsesresultaterne med gældende grænseværdier

Anbefalinger

Steen, Svendborg

Fensmark har tømt min olietank og efterfølgende er tanken afblændet, arbejdet blev udført af en kompetent medarbejder, til min fulde tilfredshed. 💐Jeg kan kun anbefale Fensmark 🥇

hans, Vanløse

De higer og søger efter en gammel olietank, og Fensmark klarede det effektivt, hurtigt. Det nogle rare og venlige repræsentanter de sender ud til at løse opgaven.

Elma, Hadsten

Jeg har netop brugt Fensmark Miljø til at lede efter en olietank på min grund. De var meget professionelle og rykkede ud lynhurtigt. Så jeg kan klart anbefale at bruge dem, hvis I har lignende opgaver.

Erik, Kirke Hyllinge

Tak for udførelsen, som jeg selvfølgelig håber at I er tilfreds med såvel som jeg. Min bedste anbefaling. Den unge mand I sendte var både loyal, rar og var godt informeret. Han viste også, at han kunne lide sit arbejde samt havde gå på mod og dygtig til det, han arbejder med – altså én…

Martin, Viby

 Det gik super godt. Jeg takker for godt og fint arbejde.

Tina, Vedbæk

Fik fjernet min olietank af Fensmark Service. Meget tilfreds med håndteringen. Trods gammel og svær tank, venlige effektive medarbejdere, fint resultat og nydelig oprydning. Tak.

Oluf, Højbjerg

Jeg kan ikke rose Fensmark nok for behandlingen af min olietank opgave. Først fik jeg et telefonisk tilbud, herefter en skriftlig accept på det aftalte, og allerede efter et par dage blev placeringen af olietanken undersøgt og påvist. Næste dags morgen blev tanken tømt og renset, hvorefter Fensmark meddeler kommunen, at nu er tanken sløjfet. Hel…

Alexander, Ballerup

Tak for fremsendte, og stort tak til Fensmark for udførsel af opgaven. Det var lidt besværligt for os at få sløjfet tanken da det skulle gøres i år men vi skulle nå at installere en varmepumpe inden. Stor tak til Einar for hjælp med timingen af opgaven. Tak til de to venlige gravere, for hurtigt…

Peter, Næstved

Sikken en god oplevelse! Jeg har kun roser til Fensmark Miljø. Hurtig responstid, professionel håndtering og effektivt arbejde. Mine anbefalinger herfra.

Ib, Nakskov

Firmaet kom som aftalt. Arbejdet blev udført stille og roligt, til vores fulde tilfredshed. Kan klart anbefales.

Kristian, Flemming

Fensmark har sløjfet vores gamle olietank, super professionel service og alt er gået som aftalt. Tak for det!

Lone, Rødovre

Fensmark kan anbefales. De er hurtige og professionelle og meget flinke at snakke med.

Kim, Lille Skensved

God betjening. Hurtigt og professionelt. Får min bedste anbefaling.

Birgitte, Store Merløse

Vi vil udtrykke stor tilfredshed med håndtering af olietank opgaven. Fensmark Service og Miljø har været overordentlig venlige og hjælpsomme og effektive- både i kontakten samt ved udførelse af opgaven.

Freddy, Odense

En helt igennem MEGET god oplevelse meget kompetente personer som har behandlet vores sag. God sommer når den kommer👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Kenneth, Helsingør

Mange tak for tilsendte og fantastisk service i hele forløbet. Alt arbejde blev klaret hurtigt og effektivt. Den personlige service gjorde at man var tryg og følte sig velinformeret hele tiden. 10/10.

Cilia, Vejle

Meget professionelt arbejde. Højt service niveau og forståelse for at papirarbejde skulle klares hurtigt.Oven i det hele blev vi mødt med venlighed, og blev opdateret på processen undervejs.

Jesper, Jelling

Super professionelt arbejde. Vil klart anbefale dem;)

Rasmus, Randers

Super flot arbejde af Fensmark. Nem tidsbestilling som også var fleksibelt. Effektivt og flot udført arbejde. Ikke et spor var at se efter de havde været der. Stor anbefaling herfra.

Pia, Aabenraa

Kontaktede Fensmark da vi blev orienteret om at der lå en nedgravet olietank på min fars ejendom som vi var ved at gøre klar til salg. Der var ingen problemer i opgavens løsning og det blev klaret professionelt på kort tid. Samtidig klarede Fensmark alt i forhold til kommunen efter der var givet skriftligt samtykke.…