finde olietank

fensmark_miljo_sne_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Har du en tegning for placering af tanken?
  • Ved du hvor påfyldningsstudsen er?
  • Hvilket materiale er tanken lavet af, glasfiber eller stål?
  • Er tanken angivet på din BBR?

Hvad koster det?

Skal vi finde din nedgravet olietank

Afhængig af størrelsen på din grund er prisen for en eftersøgning på ca. kr. 2.700 og opefter.

Vi giver dog altid et fast tilbud.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • gennemgå matriklen med en magnetisk detektor, der søger efter jern og stål ned til 4 meters dybde (vi kan søge igennem belægningssten og asfalt)
  • afmærke placering af tanken
  • udfærdige en eftersøgningsrapport
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Kurt, Bredsten

Det var en god oplevelse at have Fensmark Service Miljø APS til at afblænde min olietank. Hurtigt og det var ikke til at se de havde været her. Fin oprydning.

Peter, Kalundborg

Super service.

Morten, Jyllinge

Super dejligt at arbejde sammen jer udført som aftalt til tiden og prisen Kan varmt anbefales.

Jens, Roskilde

Jeg fik efter en del års overvejelse endelig fjernet min gamle nedgravet olietank en efterårsdag i 2019 af Fensmark. Det tog 10 timer, og der blev leveret et flot og grundigt stykke arbejde.

Kim, Allerød

Endnu en gang mange tak for virkelig god service. Vi er ovenud tilfredse.

Annie, Horsens

Jeg har været meget tilfreds med det udførte arbejde. Hurtig tilbagemelding ved min henvendelse om tilbud. Afdækning på belægningssten, så der var ingen olie spildt. De personer jeg har talt med var venlige, så alt i alt god oplevelse.

Robert, Helsingør

Tusind tak for hurtig og professionel behandling. Kan varm anbefale Fensmark.

Willi, Kruså

Korrekt afblænding af en gammel olietank. En plastik kugletank, mindst 25 år gammel, men aldrig afmeldt. Tanken blev hurtigt fundet, ca. 1 time, og nogle dage senere kom en anden person og spulede tanken ren. Alt efter nutidens forskrifter. Rimelig pris, overholdte tider, service minded og professionelt.

Søren, Skive

Vi skulle have sløjfet en nedgravet olietank i forbindelse med en bolighandel. Fensmark Service Miljø løste opgave indenfor 1 uge så vi kunne komme hurtigt videre med handlen. Det giver tryghed at vide, at opgaven er løst professionelt!

Jan, Greve

Flink ung mand kom til aftalt tid, tømte eksisterende olietank på miljørigtig og forsvarlig måde, hvorefter tanken blev plomberet. Firmaet har afmeldt tanken hos kommunen. Alt i alt en god og professionel løsning af opgaven til min fulde tilfredshed.

Karen, Nørager

Yderst professionel håndtering. Og de ansatte er høflige og smilende. Jeg kan virkelig anbefale firmaet. Tak for god behandling.

Lasse, Vipperød

Tak for super service og rigtig god dag.

Helle, Ribe

Fantastisk god service, og godt udført arbejde alt var i orden.

Carsten, Jerslev

Tak for veludført arbejde og tilsendte attest.

Henrik, Rungsted

Har fået opgravet min 4000 liter tank i forbindelse med salg af ejendommen. Har fået super professionel rådgivning og hurtig ekspedition og eksekvering inden for få dage. Super fagfolk i rådgivningen og i marken – mange tak for godt arbejde.

Jens, Odense

Fensmark Service Miljø ApS har fundet vores olietank fra 1960. Herefter har de rengjort og fjernet snavset indhold på betryggende vis, og plumberet tanken. Jeg kan give dem de bedste anbefalinger for vel udført arbejde, samt dokumentation til kommunen.

Margit, Værløse

Super. Tak for attest. Jeg sætter din faktura til betaling;)

Karen, Køge

Vi skulle have undersøgt ejendommen for olietanke grundet fejl på BBR og desuden attest for sløjfning på olietank, på den ene olietank der var.Fantastisk service og imødekommenhed hele vejen. Gode til at forklare i alle nødvendige detaljer. Både telefonisk og ved fysisk fremmøde og udførsel af arbejdet. Professionelle i alle henseender. De varmeste anbefalinger herfra!

Elisabeth, Hedehusene

Meget løsningsorienterede og effektive. Jeg anbefaler gerne Fensmark til lignende opgaver med detektering og sløjfning af gamle tanke.

Manaf, Frederikssund

Rigtig god service, faglig dygtig medarbejder. Jeg er rigtig tilfreds med arbejdet.