sandfyldning af olietank

fensmark_miljo_tanktop_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

Vi anbefaler ikke, at olietanke fyldes med sand eller grus, med mindre der er en god årsag hertil. Vi vil foreslå, at tanken graves op, medmindre:

  • du har en type belægning, som vil være dyr at lægge om (f.eks. brosten)?
  • din tank ligger så tæt på et fundament, at det bliver for dyrt at grave tanken op, da fundamentet vil skulle understøttes.

Hvad koster det?

Sandfyldning af nedgravet olietank

For en 2.500 liter olietank koster en opfyldning med ovntørret sand fra ca. kr. 16.000. Afhængig af størrelse og adgangsforhold stiger prisen.

Bemærk at vi ikke genetablerer flisebelægning.

Vi giver altid et fast tilbud inden sandfyldning af olietank.

Vi sørger for at

  • fjerne fliser eller græs i graveområdet og lægger det pænt til side
  • graver ned og frilægger tankens top
  • tanken tømmes for indhold og tankens top skæres af
  • vaskevand og olieslam leveres på en godkendt facilitet
  • vi leverer grus som fyldes i tanken
  • der stampes under opfyldning, så gruset sætter sig
  • fremsende attest, der dokumenterer, at tanken er rengjort og opfyldt
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Birgitte, Køge

Meget tilfreds med det udførte arbejde. Helt igennem professionelt

Karina, Rørvig

Jeg har været fuldt ud tilfreds med Fensmark Miljø, som har opgravet og deponeret min olietank. Rigtig god service, venlige medarbejdere og perfekt udført arbejde.

Jeanin, Stenløse

Fensmark var en kæmpe hjælp i forbindelse med sløjfning af enolietank. Der kom en medarbejder, som forklarede, hvad der skulle ske og efter ca. 2 timer var alt klaret. En meget stor tak for en god service og vel udført arbejde.

Martin, Holstebro

Super hurtig og god service. Håndteringen af opgaven er udført professionelt fra start til slut. Jeg vil klart anbefale Fensmark til andre i min omgangskreds. Tak

Bo, Gjern

Lynhurtig udførsel med afblænding, afmelding af olietanke. Varmeste anbefalinger herfra! 🙂

My, Faaborg

Vi fik fjernet vores olietank af Fensmark. De er utroligt søde og venlige at tale med, og de leverer god og hurtig service uden at efterlade olie og snavs. De tager en rimelig pris for sit arbejde, og kommer til tiden. Summa summarum, de holder hvad de lover. Jeg kan varmt anbefale Fensmark til andre…

S., Nyborg

10 ud af 10 stjerner 👍🏼 Jeg kontaktede Fensmark tilbage i Januar måned for at grave en olietank op, i en ejendom som jeg næsten lige havde købt. Fensmarks graver kommer i februar og begyndte arbejdet, men hurtigt bliver der opdaget at der er en forurening. Fensmark stopper arbejdet og tiden går. Igennem hele ventetiden…

Brian, Præstø

God og hurtig service! gjorde hvad de kunne for hurtigt at lave en sløjfningsattest da vi var i gang med at sælge vores hus. Så fra kontakt til at vi havde sløjfningsattest gik der under en uge 🙂

Ole, Ringsted

tak for samarbejdet god ekspedition og god kommunikation en fornøjelse.

Lis, Jægerspris

Meget flot arbejde, professionelt udført, kan næsten ikke se i har været her.nb. til orientering behagelig mandskab begge dage.

Henrik, Espergærde

Super god betjening, meget serviceminded og hjælpsomme igennem hele processen. Vil klart anbefale Fensmark til andre og bruge dem igen.

Steen, Næstved

Blev udført hurtigt og kvikt, godt arbejde!

Jan, Risskov

Topprofessionelt arbejde til fair pris. Omfattende, grundig orientering inden og efter arbejdet. Hurtig og direkte kommunikation i topklasse. Opgravning af olietanken dygtigt og effektivt udført. Alle aftaler overholdt. Jeg kan på det varmeste anbefale Fensmark.

Finn, Harndrup

Vi har været meget tilfreds med forløbet. Professionelt og god information. Kan godt anbefale Fensmark Service Miljø. Tak for god behandling!

Michael, Køge

Det har i gjort rigtig godt. Det gik hurtigt og jeg blev opdateret undervejs, så det kan ikke være bedre. God jul.

Frank, Nørre Nebel

Fuld tilfredshed – god service – og til aftalt pris!

Kim, Horsens

Super professionelt udført arbejde det kan ikke gøres bedre fik skyllet og afblændet gammel olietank alt udført til UG. Flot oprydning efter arbejdets udførelse.

Erik, Kirke Hyllinge

Tak for udførelsen, som jeg selvfølgelig håber at I er tilfreds med såvel som jeg. Min bedste anbefaling. Den unge mand I sendte var både loyal, rar og var godt informeret. Han viste også, at han kunne lide sit arbejde samt havde gå på mod og dygtig til det, han arbejder med – altså én…

Simon, Græsted

Blev meget overrasket over at finde en gammel olietank på grunden, halvt fyldt dels med olie og dels med vand. Fik en rigtig god snak med Einar fra Fensmark, der ved en hel masse om den slags. Og hurtigt kom med løsningsforslag og en dato for, hvornår tømning og oprensning kunne foregå. Næste uge kom…

Anders, Næstved

Fensmark Service Miljø ydede en hurtig, venlig og professionel hjælp til afvikling af olietank.