opfyldning af olietank

fensmark_miljo_mandehul_795x795

Hvad skal du være opmærksom på?

Vi anbefaler ikke, at olietanke fyldes med sand eller grus, med mindre der er en god årsag hertil. Vi vil foreslå, at tanken graves op, medmindre:

  • din tank ligger så tæt på et fundament, at det bliver for dyrt at grave tanken op, da fundamentet vil skulle understøttes.

Hvad koster det?

Opfyldning af nedgravet olietank

For en 2.500 liter olietank koster en opfyldning med ovntørret sand fra ca. kr. 16.000. Afhængig af størrelse og adgangsforhold stiger prisen.

Bemærk at vi ikke genetablerer flisebelægning.

Vi giver altid et fast tilbud for opfyldning af din olietank.

Vores priser er inkl. moms og kørsel.

Vi sørger for at

  • fjerne fliser eller græs i graveområdet og lægger det pænt til side
  • grave ned og fritlægge hele tankens top
  • tømme tanken for indhold og tankens top skæres af
  • skrabe tanken ren indvendigt
  • skære drænhuller i tankens bund
  • vaskevand og olieslam leveres på en godkendt facilitet
  • levere grus som fyldes i tanken
  • der stampes under opfyldning, så gruset sætter sig
  • fremsende attest, der dokumenterer, at tanken er rengjort og opfyldt
  • afmelde din tank hos kommunen når vi har din fuldmagt

Efter behov

  • kan vi sløjfe eller opgrave din tank efter gældende regler
  • få taget en jordprøve, som analyseres af et uafhængigt analyseinstitut

Anbefalinger

Kim, Kerteminde

Fensmark Service Miljø ApS kan varmt anbefales. Jeg har solgt et hus, hvor jeg blev mødt af et forbehold fra en adv. omkring en olietank. Jeg kontaktede Fensmark kl. ca. 13.30, næste morgen kl. 8.30 stod der en tekniker. Næste dag kl. ca. 13.30 havde jeg rapporten – 2 døgn. Fantastisk – tak til Fensmark…

Tobias, Ringsted

Det var korrekt og hurtigt arbejde.Jeg siger mange tak.

Margit, Borup

Vi har været meget tilfredse med jeres udførelse af opgaven og takker mange gange for den hurtige hjælp.

Mie, Ringsted

Fordelagtig pris. Godt og professionelt udført arbejde. Kan varmt anbefales.

Henning, Farum

Dygtige medarbejdere som udførte bortfjernelse af 1200 liter fritstående olietank samt demontering af knap 50 årigt Ribe oliefyr fra kælder. Ekstrem flot afdækning som ikke efterlod en plet af sod eller olie hverken i huset eller carport.

Jan, Glesborg

Olietank fjernet stort set uden vi bemærkede det. Pris ok selvom det var lidt mere bøvl end først antaget. Min anbefaling.

Hans, Snekkersten

Jeg skal benytte anledningen til at bemærke, at på trods af en vanskelig opgave, blev arbejdet afviklet på en fuld tilfredsstillende måde. Særlig vil jeg fremhæve, at den unge mand som udførte arbejdet, gav indtrykket af god faglig kompetence og han arbejdede meget ihærdigt med at løse opgaven.

Anette, Vordingborg

1000 tak for jeres flotte arbejde. Vi er taknemmelige og glæder os nu til at kunne leverer vores hus videre til nye ejere.

Martin, Holte

Alt har fungeret super – rigtig fin service.

Søren, Kolding

Kan kun anbefales. Ordentligt og seriøst arbejde fra start til slut.

Kurt, København

Tak for endnu engang levering af olie samt fantastisk god service og særdeles god betjening både på kontoret samt på adressen. Det er absolut en fornøjelse at være kunde hos jer.💪👏👏 Hilsen en yderst tilfreds kunde 👍👍

Sonja, Rødovre

Super godt udført arbejde. Orden på alt.Jeg kan kun anbefale jer, og ikke mindst jeres dygtige medarbejder, som arbejdede med at fjerne min olietank. Så stor tilfreds tak. Bh.

Jan, Korsør

Vi har haft Fensmark Service Miljø ApS til at opgrave en gammel olietank i vores indkørsel, i forbindelse med salg af vores hus. Selvfølgeligt blev vi forskrækkede, da der skulle tages jordprøver, grundet mistanke om forurening fra tanken. Men der har ikke været en finger at sætte på Fensmark Service Miljø’s arbejde. Det har været…

Svend, Espergærde

Fensmark har udøvet høj effektivitet, både på kontoret og i marken. Har overholdt alle aftaler på bedste vis. Jeg kan kun give min bedste anbefaling.

Orla, Skive

God og effektiv arbejde fra Fensmark, kan anbefales.

Niels, Svendborg

Fint arbejde og udført til aftalt tid.?

Pia, Køge

Fensmark er et seriøst firma, som laver et professionelt arbejde. God kundeservice, jeg er blevet godt orienteret om processen hele tiden. Kan varmt anbefales!

Alfred, Viby

Jeg vil gerne udtrykke min beundring for måden I hos Fensmark har formidlet jeres kompetencer i denne sag. Det gælder Einars sagsbehandling såvel som Allans kompetente konsulentbistand og salg af opgaven, og ikke mindst Carstens udførelse af opgaven, som var yderst beundringsværdig. Jeg er imponeret og meget tilfreds. I har et godt team, som vil…

Henrik, Holte

Ja tak og tak for fremsendte. Det har alt sammen været meget professionelt. Ret skarpt faktisk og manden I havde på opgaven var både behagelig og yderst kompetent. Intet at udsætte på hverken pris eller arbejde.

Jens, Vejle

Vi stod pludselig og havde brug for at få udarbejdet en attest på olietanken, i forbindelse med salget af vores hus. I løbet af få dage havde vi attesten i hånden. God og hurtig ekspedition fra Fensmark. Tak.