Rengøring og desinficering af siloer

- Fjern en kilde til sygdom

En fodersilo kan være årsagen til sygdom i bestanden af dine dyr. Ved at få dine siloer rengjort kan du fjerne en meget almindelige kilde til sygdom, og det kan ses på bundlinjen.

Er du på udkig efter fleksibel, kompetent, konkurrencedygtig ekspertise inden for effektiv rengøring, så kontakt Fensmark Service for et uforpligtende tilbud.

Vi kommer helt i bund i din silo

Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille. Inden for foderstof har vi specialiseret os i:

  • Silorengøring – på inderside og yderside
  • Højtryksrengøring og –rens
  • Desinficering (også tågedesinficering)
  • Silorengøring med top- og sideindgang

Fjern mug – fjern en kilde til sygdom

Kondens og siloens udformning kan skabe problemer med mug. Kondens kan opstå, når foderet bliver hældt ned i en silo, som har en anden temperatur end foderet. Fugtigt foder kan sætte sig fast på siloens inderside, mugne og falde ned i det friske foder. Ved at tømme siloen for foder, kan du opdage mug og få det fjernet i tide. Hos Fensmark Service har vi specialiseret os i at rengøre siloer, så de igen bliver brugbare til foder.

Rengøring af både udendørs og indendørs siloer

Mug kan både opstå i siloer, som står udendørs, og i siloer som står indendørs. Det er en farlig opgave at rengøre en silo, og der er mange hensyn, der skal tages. Hos Fensmark Service har vi erfaringen, ekspertisen og udstyret til at rengøre siloer i alle størrelser og former, og vi giver gerne et godt råd om renholdelse af siloen.

Hygiejne og hensyn

Når siloen er rengjort og desinficeret, så rengør vi også betonpladen som siloen står på, og endelige kører vi spildfoderet væk. På den måde ligger der ikke foder til mus og rotter, som kan være endnu en smitterisiko og et ubehageligt bekendtskab.

Ring og få en uforpligtende snak.

Har du brug for referencelister med vores kunder inden for netop din branche, er du meget velkommen til at ringe på telefon 20 87 65 46.

Kontakt os