Om Fensmark

Din ekspert i effektiv rengøring

Hos Fensmark Service ApS er vi eksperter i at gøre rent inden for landbrug, gartneri og foderstofvirksomheder. Desuden er vi blandt Danmarks førende, når det gælder sanering af sygdomme i husdyrproduktion i landbruget, rengøring af drivhuse og silorengøring. Sidst men ikke mindst, så har vi en afdeling, der beskæftiger sig med lokalisering, rensning, opgravning, opskæring og fjernelse af olietanke. Denne afdeling udfører både opgaver for private og virksomheder.

Vi dækker hele landet og lidt til

Vi er et landsdækkende firma, der har kunder i hele Danmark og Sverige. Dog er det vigtigt for os at være tæt på din hverdag, så vi er i stand til hurtigt at tilpasse os de krav, du møder og stiller. Ring eller skriv til os og træk på vores store erfaring – eller få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

En ren succes siden 1996

Fensmark Service blev etableret af Arne Møllebro i 1996 og er siden udvidet flere gange, så vi i dag er 16 medarbejdere. Firmaet er 100% ejet af Randi og Arne Møllebro.

Dagbladet Børsen kårede i 2016 Fensmark Service med deres Gazelle-pris.

 

Ring og få en uforpligtende snak.

Har du brug for referencelister med vores kunder inden for netop din branche, er du meget velkommen til at ringe på telefon 20 87 65 46.